Privatleasa Discovery Sport

Privatleasa Discovery Sport

Så fungerar privatleasing

Land Rover privatleasing är perfekt för dig som vill ha tillgång till en bil, men inte köpa den. Du betalar en månadsavgift som täcker bilen, utrustningen, grundservice och en körsträcka på 1000 mil/år. Vi arbetar tillsammans med DNB Sverige, en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring, för att kunna erbjuda dig det allra bästa privatleasing-avtalet. För alla ska ha råd att förverkliga sina bildrömmar.

  • Löptiden är vanligtvis mellan 24-36 månader.
  • Välj upplägg med eller utan kontantinsats.
  • Grundservice ingår i månadskostnaden.
  • Du ansöker och tecknar avtalet direkt hos din auktoriserade Land Rover-återförsäljare.

4 SKÄL ATT VÄLJA LAND ROVER PRIVATLEASING

1. Ekonomisk trygghet

Glöm dyra oförutsedda utgifter. När du betalat månadsavgiften, eller hyran, för bilen behöver du bara räkna in försäkring, skatt och drivmedel.

2. Ingen försäljning

En annan fördel med privatleasing är att du slipper allt som rör en framtida bilförsäljning. För när hyrestiden är över lämnar du bara tillbaka bilen.

3. Frihet att byta bil

Löptiden för våra privatleasing-avtal är 2 eller 3 år och när avtalstiden är slut är det fritt fram att välja en ny bil. Vi rekommenderar ett byte minst var tredje år.

4. Enkel återlämning

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa privatleasingbil, om du har beställt en ny vill säga.

NÅ NÄSTA ÄVENTYR I STIL

NÅ NÄSTA ÄVENTYR I STIL

 går privatleasingen till

1. Välj din Land Rover

Tillsammans med din återförsäljare väljer du rätt Land Rover för dig. Antingen beställs bilen eller så står den redo på lagret.

2. Du får nycklarna

Dagen är kommen då du får nycklarna till din nya bil! När du hämtar den får du en grundlig genomgång av alla smarta funktioner.

3. Håll koll på månaderna

Avgiften för din privatleasing betalas i förskott. Betalar du fakturan för leasingmånad 36 av 36, ska bilen lämnas tillbaka sista dagen samma månad.

4. Dags att återlämna bilen

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa privatleasingbil, om du har beställt en ny vill säga.

Land Rover privatleasing - allt du behöver veta:

Land Rover privatleasing har många fördelar. Men hur går det till? Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna.

Att privatleasa en ny Land Rover innebär att du betalar en månadskostnad som täcker, bilen, utrustningen och grundservice. Du äger inte bilen och behöver inte oroa dig för en framtida försäljning eller värdeminskning. När leasingperioden är slut, lämnar du tillbaka bilen.

Privatleasing-avtalet gäller vanligtvis i 2-3 år, men perioden går ofta att anpassa. Vi samarbetar med DNB Finans, en av nordens ledande aktörer inom inom bank, finans och försäkring, för att kunna erbjuda dig bästa möjliga villkor.

Privatleasing är perfekt för dig som vill ha tillgång till en bil, men inte ta ett lån för att köpa den. Du vet exakt vad bilen kostar varje månad och du behöver inte oroa dig för oväntade dyra utgifter. Du får kort sagt alla fördelar av att köra en ny Land Rover - och slipper krånglet med att vara bilägare.

Har du fler frågor? Läs vår FAQ eller kontakta din närmaste återförsäljare.

Se andra finansieringsval

KAMPANJPRIS

Här har vi samlat alla aktuella kampanjer och erbjudanden för dig som privatperson. Välj bland många olika modeller, motorer och utrustningspaket. Sätt igång och hitta din drömbil till ett drömpris.

LÄS MER

FLEET & BUSINESS

Vi vet vad som är viktigt när du ska välja förmånsbil. Alla våra bilar uppfyller de strängaste kraven vad gäller allt från försäkring och servicekostnader till värdeminskning, bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

LÄS MER
Var först med det senaste!
Ta emot vårt nyhetsbrev så berättar vi mer om Land Rover, event, lanseringar och erbjudanden.