SIGNATURE SE D180
Lagerrensning pågår till och med den 31 mars 2021. Detta är vår mest allsidiga kompakta SUV som levererar dag efter dag, i alla väder. En modern och övertygande bil. Den markanta siluetten och de vackert formade ytorna ger tillsammans ett sportigt intryck.
L550 20MY 141 GLHD HSE 1440X810

Privatleasing från 5.895 kr/mån*

(Ingen kontantinsats krävs)

 

Just nu har vi riktigt bra privatleasingpris på Discovery Sport Signature med dieseldriven motor på 180 hk. Bilen är snygg, robust, kan dra upp till 2500 kg och är utrustad med Terrain Response 2-teknik som gör körningen säker och kul i alla väder och situationer.

Utrustad med bland annat:

  • Uppvärmd framruta
  • Eldriven baklucka
  • Nyckellös dörröppning
  • Fast Panoramatak
  • Premium LED-strålkastare med automatisk helljusassistans
  • Interaktiv förardisplay
  • Tonade rutor
  • 19" Aluminiumfälgar
  • Läderklädsel

*Pris gäller endast lagerbilar i ett begränsat antal t.o.m. 31/3 2021. Privatleasing-erbjudande gäller 36 mån och 3000 mil, service är inräknat i priset, övermil debiteras med 13 kr ink. moms per mil. När kontraktet är avslutat lämnas bilen samt tillhörande utrustning tillbaka till återförsäljaren. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med 695 kr respektive 60 kr. Kostnad för vinterhjul tillkommer. Kunden tecknar själv försäkring. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för sedvanlig kreditprövning, prisändringar, eventuella tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma.

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD
Scrolla för att se utrustning >>
KÄNN MIN OSVIKLIGA KRAFT. KOM FRAM I STIL.
Provkör Discovery Sport idag!
L550 20MY 349 3100X1330
NÄRMA DIG DRÖMMEN OM MIG.
L550 20MY 170 3100X1330
FORTSÄTT DIN RESA
MÖT VÅRA LADDHYBRIDER

MÖT VÅRA LADDHYBRIDER

Hela Range Rover-familjen är nu elektrifierad och fler modeller är på gång. Ta reda på mer om våra effektiva laddhybrider som drivs av både bensin och el.

LÄS MER
KÖR DISCOVERY SPORT I JOBBET

KÖR DISCOVERY SPORT I JOBBET

Trygg, bekväm och ett sant nöje att köra precis vart du vill. Välj Land Rover Discovery Sport som din nästa pålitliga tjänstebil.

LÄS MER
SÅ FUNKAR PRIVATLEASING

SÅ FUNKAR PRIVATLEASING

När du privatleasar Discovery Sport får du allt du älskar med bilen, utan att behöva köpa den. Ta reda på hur processen går till och vad som gäller.

LÄS MER