LAND ROVER PRIVATLEASING

LAND ROVER PRIVATLEASING

DET ENKLASTE SÄTTET ATT ÄGA EN LAND ROVER

När du privatleasar får du allt du älskar med att ha en Land Rover, utan att behöva äga den. Ett superenkelt bilägande som passar dig som älskar att köra och bara vill bekymra dig om nästa utflyktsmål. Här nedan ser du alla modeller som du kan privatleasa just nu.

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

från 5.895 kr/mån*

(ingen kontantinsats)

SE ERBJUDANDE
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

från 5.895 kr/mån*

(ingen kontantinsats)

SE ERBJUDANDE
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR

från 7.500 kr/mån*

(ingen kontantinsats)

SE ERBJUDANDE

Så går privatleasingen till

1. Välj din Land Rover

Tillsammans med din återförsäljare väljer du rätt Land Rover för dig. Antingen beställs bilen eller så står den redo på lagret.

2. Du får nycklarna

Dagen är kommen då du får nycklarna till din nya bil! När du hämtar den får du en grundlig genomgång av alla smarta funktioner.

3. Håll koll på månaderna

Avgiften för din privatleasing betalas i förskott. Betalar du fakturan för leasingmånad 36 av 36, ska bilen lämnas tillbaka sista dagen samma månad.

4. Dags att återlämna bilen

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa privatleasingbil.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?

Kontakta din närmaste återförsäljare så kan ni tillsammans skräddarsy en lösning som matchar ditt behov.

4 skäl att välja Land Rover privatleasing

Ekonomisk trygghet

Glöm dyra oförutsedda utgifter. När du betalat månadsavgiften, eller hyran, för bilen behöver du bara räkna in försäkring, skatt och drivmedel.

Ingen försäljning

En annan fördel med privatleasing är att du slipper allt som rör en framtida bilförsäljning. För när hyrestiden är över lämnar du bara tillbaka bilen.

Frihet att byta bil

Löptiden för våra privatleasing-avtal är 2 eller 3 år och när avtalstiden är slut är det fritt fram att välja en ny bil. Vi rekommenderar ett byte minst var tredje år.

Enkel återlämning

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa privatleasingbil, om du har beställt en ny vill säga.

Land Rover privatleasing - allt du behöver veta:

Land Rover privatleasing har många fördelar. Men hur går det till? Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna.

Att privatleasa en ny Land Rover innebär att du betalar en månadskostnad som täcker, bilen, utrustningen och grundservice. Du äger inte bilen och behöver inte oroa dig för en framtida försäljning eller värdeminskning. När leasingperioden är slut, lämnar du tillbaka bilen.

Privatleasing-avtalet gäller vanligtvis i 2-3 år, men perioden går ofta att anpassa. Vi samarbetar med DNB Finans, en av nordens ledande aktörer inom inom bank, finans och försäkring, för att kunna erbjuda dig bästa möjliga villkor.

Privatleasing är perfekt för dig som vill ha tillgång till en bil, men inte ta ett lån för att köpa den. Du vet exakt vad bilen kostar varje månad och du behöver inte oroa dig för oväntade dyra utgifter. Du får kort sagt alla fördelar av att köra en ny Land Rover - och slipper krånglet med att vara bilägare.

Har du fler frågor? Läs vår FAQ eller kontakta din närmaste återförsäljare.

Se andra finansieringsval

KAMPANJPRIS

Här har vi samlat alla aktuella kampanjer och erbjudanden för dig som privatperson. Välj bland många olika modeller, motorer och utrustningspaket. Sätt igång och hitta din drömbil till ett drömpris.

LÄS MER

FLEET & BUSINESS

Vi vet vad som är viktigt när du ska välja förmånsbil. Alla våra bilar uppfyller de strängaste kraven vad gäller allt från försäkring och servicekostnader till värdeminskning, bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

LÄS MER
Vill du veta mer? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Var först med senaste nytt om Land Rover, kommande event, lanseringar och attraktiva erbjudande.