Vår mest dynamiska Range Rover

Byggd för att imponera med sin sportiga design och kraftfulla, muskulösa hållning. Du kan räkna med lyx och enastående prestanda oavsett vilken drivlina du väljer.

Signature D250

Signature D250

Billån: 8.092 kr/mån

PRIS FRÅN 899.900 KR

LÄS MER
Signature P400e PHEV

Signature P400e PHEV

Billån: 8.991 kr/mån

PRIS FRÅN 999.900 KR

LÄS MER
Signature Dynamic Stealth P400e PHEV

Signature Dynamic Stealth P400e PHEV

Billån: 10.824 kr/mån

PRIS FRÅN 1.203.800 KR

LÄS MER

Topp 3 med Range Rover Sport

MUSKULÖS DESIGN

MUSKULÖS DESIGN

Med sportigare designinslag och en kraftfull, muskulös hållning är Range Rover Sport byggd för att imponera. Ett modernt formspråk genomsyrar alla delar — från kylargrillen till luftintagen på motorhuven och de snygga fälgarna med stark sportbilskänsla.

OTROLIG PRESTANDA

OTROLIG PRESTANDA

Olika motorval - men samma hisnande vägprestanda. Den kompressormatade 5.0 liters V8-bensinmotorn har en effekt på 525 hk och kombinationen av avancerad Ingenium bensinmotor plus elmotor ger en fantastisk upplevelse i laddybrid-varianten.

MODERN TEKNIK

MODERN TEKNIK

Infotainmentsystemet Touch Pro Duo har två 10-tums högupplösta pekskärmar. Perfekt att använd tillsammans med head-up displayen i färg och den interaktiva instrumentpanelen för att se och interagera med flera funktioner samtidigt.

Upplev perfekt balans, oslagbart grepp och komfort.

Kör en Range Rover Sport idag!

Är Range Rover Sport rätt bil för dig?

Sportig design och kraftfull, muskulös hållning. Range Rover Sport bjuder på enastående prestanda och exceptionell körupplevelse. Finns som innovativ laddhybrid med upp till 51 km utsläppsfri körning på ren el.