Därför ska du välja Range Rover Velar som förmånsbil

Därför ska du välja Range Rover Velar som förmånsbil

Vad innebär det att ha en förmånsbil?

Förmånsbil, tjänstebil, servicebil – kärt barn har många namn. Här reder vi ut begreppen och lär dig allt du behöver veta om att ha en Land Rover som förmånsbil.

En förmånsbil får en anställd använda både i jobbet och på fritiden. Men vad är då en tjänstebil? Jo, den stora skillnaden är att en tjänstebil nästan aldrig får användas privat. Enligt Skatteverkets regler får den bara användas privat ”i ringa omfattning”, vilket innebär högst 100 körda mil vid max 10 tillfällen per år.

När vi på bygger våra bilar tänker vi på allt från försäkring, service och värdeminskning till bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Vi sätter upp stränga krav för att vara säkra på att bilarna är konkurrenskraftiga, vilket innebär att du kan vara säker på att du fattat ett klokt beslut.

3 FÖRDELAR MED EN LAND ROVER SOM FÖRMÅNSBIL

1. NY BIL 365 DAGAR OM ÅRET

Njut av en sprillans ny, modern, bekväm och tekniskt avancerad bil när du vill. Både på jobbet och på fritiden. Fullt utrustad från första dagen.

2. Inga dyra överraskningar

Du vet exakt vad bilen kostar dig varje månad. Inga överraskande utgifter behöver räknas in i budgeten. Bara försäkring, skatt och drivmedel tillkommer.

3. ALLTID TRYGGT, SÄKERT OCH ROLIGT

Fyrhjulsdrift som standard, vadningsförmåga upp till 90 cm, den senaste förarassistans-tekniken och prestanda i världsklass. En Land Rover tar dig alltid dit du vill.

EN RANGE ROVER VELAR MÅSTE KÖRAS

EN RANGE ROVER VELAR MÅSTE KÖRAS

Range Rover-prestanda? Provkör Velar så förstår du vad vi menar.

SÅ GÅR DET TILL ATT SKAFFA FÖRMÅNSBIL

1. Hitta rätt Land Rover

Resan börjar med provkörningar hos din närmaste återförsäljare. Våra bilars unika köregenskaper, prestanda och komfort måste upplevas. Vi lovar att det finns en Land Rover som känns helt rätt för dig.

2. Få ett erbjudande

Diesel, bensin eller el? SUV, sedan eller cabriolet? Vi skräddarsyr ett erbjudande. Det går kvickt för oss att anpassa avtalet så att det matchar din körstil, livsstil, förbrukning och inkomst.

3. Kör iväg i drömbilen

Inom kort levereras din drömbil. Finns den på lager får du den direkt. Innan du ger dig iväg får du en grundlig genomgång av bilen så att du har full koll på alla smarta funktioner.

4. Vill du ha hjälp?

Kontakta din närmaste återförsäljare om du vill ha mer information. De besvarar gärna alla dina frågor och ger tips och goda råd.

Land Rover som förmånsbil - allt du behöver veta

Att välja en Land Rover som förmånsbil många fördelar. Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna.

Förmånsvärde är den skattepliktiga förmånen att få köra en tjänstebil även på fritiden. Förmånsvärdet plussas på den anställdas bruttolön och skatten dras sedan på det totala beloppet.

En tjänstebil är tänkt att bara användas i jobbet. En förmånsbil är en bil som får användas både i jobbet och på fritiden. Detta är en förmån som den anställda måste betala skatt för. Hur hög skatten blir beror på bilens förmånsvärde som årligen bestäms av Skatteverket.

Med en Land Rover som förmånsbil får du ett helt bekymersfritt bilägande. Utöver en sprillans ny, bekväm och tekniskt avancerad bil får du en lättöverskådligare ekonomi.

Har du fler frågor? Läs vår FAQ eller kontakta din närmaste återförsäljare.

Se andra finansieringsval

KAMPANJPRIS

Här har vi samlat alla aktuella kampanjer och erbjudanden för dig som privatperson. Välj bland många olika modeller, motorer och utrustningspaket. Sätt igång och hitta din drömbil till ett drömpris.

LÄS MER

PRIVATLEASING

När du privatleasar får du allt du älskar med en Jaguar, utan att behöva äga den. Här hittar du våra bästa privatleasing-erbjudande. Välkommen till ett helt bekymmersfritt bilinnehav!

LÄS MER
Det lönar sig att vara först!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få reda på mer om Land Rover, event, lanseringar och erbjudanden.