Signature P400e PHEV
Signature P400e PHEV

Signature P400e PHEV

Finansiell leasing: 7.193 kr/mån*** (exkl moms)

Förmånsvärde: 5.334 kr

Företagspris från: 990.900 kr

 

Just nu har vi riktigt bra kampanjpris på vår innovativa laddhybrid som levererar upp till 51 km utsläppsfri körning på bara el. Kraften har sitt ursprung i en bensindriven motor på 300 hk i kombination med en elmotor på 85 kW. Njut av omedelbart drivmoment och blixtsnabb respons som resulterar i 0-100 km/h på 6,7 sek och en topphastighet på 220 km/h. Och givetvis har inga kompromisser gjorts med den ikoniska designen - modellen andas all den lyx du förväntar dig.

Utrustad med bland annat:

  • Dödavinkelvarnare
  • Meridian™-ljudsystem
  • Fast panoramatak
  • Tonade rutor
  • Läderklädsel
  • 20" Aluminiumfälgar
  • LED-strålkastare
  • Luftfjädring
  • Bränsledriven kupévärmare

*Gäller Range Rover Sport Signature P400e PHEV 4WD Auto. Bränsleförbrukning bl körning 3,2-3,9 l/100 km. CO2-utsläpp 76 g/km. Miljöklass Euro 6DF***Finansiell leasing, exklusive moms, baseras på kontantinsats 25%, ränta 3,95% och 50% restvärde, 36 månaders avtalstid. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med 695 kr respektive 60 kr. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för sedvanlig kreditprövning, prisändringar, eventuella tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD
Scrolla för att se utrustning >>
MIN ELKRAFT OCH IKONISKA DESIGN MÅSTE UPPLEVAS.
LADDA MIG OCH KÖR EN INNOVATIV TJÄNSTEBIL.
L494 18MY 241 PR 3100X1330
FORTSÄTT DIN RESA
UPPTÄCK DEN LADDBARA MODELLEN

UPPTÄCK DEN LADDBARA MODELLEN

Hela Range Rover-familjen är nu elektrifierad och fler modeller är på gång. Ta reda på mer om våra effektiva laddhybrider som drivs av både bensin och el.

LÂS MER
DJUPDYK I RANGE ROVER SPORT

DJUPDYK I RANGE ROVER SPORT

Sportig robust design, motorer med unik Land Rover-kraft och massor av smarta körfunktioner. Ta reda på allt om Range Rover Sport.

LÄS MER
RANGE ROVER SPORT SOM FÖRMÅNSBIL

RANGE ROVER SPORT SOM FÖRMÅNSBIL

Förmånsbil, tjänstebil, servicebil – kärt barn har många namn. Ta reda på fördelarna med att köra en Land Rover i jobbet och förstå innebörden av begrepp som förmånsvärde.

LÄS MER