Land Rover som förmånsbil - allt du behöver veta

Det finns många skäl att välja en Land Rover som din nästa förmånsbil. Men vad gäller egentligen? Och vad betyder de olika begreppen? Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna.

Vad är finansiell leasing?

Finansiell leasing innebär att du betalar en månadskostnad som täcker, bilen, utrustningen och grundservice. Du äger inte bilen och behöver inte oroa dig för en framtida försäljning eller värdeminskning. När leasingperioden är slut, lämnar du tillbaka bilen.

Hur lång är avtalstiden?

Avtalet gäller vanligtvis i 2-3 år, men perioden går ofta att anpassa. Vi samarbetar med DNB Finans, en av nordens ledande aktörer inom inom bank, finans och försäkring, för att kunna erbjuda dig bästa möjliga villkor.

Varför ska jag välja finansiell leasing?

Finansiell leasing är perfekt för företagare som vill ha tillgång till en bil, men inte ta ett lån för att köpa den. Du vet exakt vad bilen kostar varje månad och du behöver inte oroa dig för oväntade dyra utgifter. Du får kort sagt alla fördelar av att köra en ny Land Rover - och slipper krånglet med att vara bilägare.

Hur många kilometer får jag köra?

Avtalet skräddarsys efter ditt körbehov och din ekonomi. Som utgångspunkt ingår 1000 mil per år i Land Rovers finansiella leasingavtal. Är du i behov av en längre körsträcka kan avtalet givetvis anpassas.

Vad händer när avtalet löper ut?

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa leasingbil, om du har beställt en ny vill säga.