DISCOVERY SPORT SOM FÖRMÅNSBIL
Detta är vår mest allsidiga kompakta SUV som levererar dag efter dag, i alla väder. En modern och övertygande bil. Den markanta siluetten och de vackert formade ytorna ger tillsammans ett sportigt intryck. Välj mellan en dieseldriven motor eller en innovativ plug-in hybrid som erbjuder upp till 55 km körning på bara el.
SIGNATURE SE DIESEL

SIGNATURE SE DIESEL

Finansiell leasing: 3.668 kr/mån

Förmånsvärde: 3.282 kr/mån

LÄS MER
SIGNATURE HSE DIESEL

SIGNATURE HSE DIESEL

Finansiell leasing: 4.028 kr/mån

Förmånsvärde: 3.707 kr/mån

LÄS MER
SIGNATURE SE PHEV

SIGNATURE SE PHEV

Finansiell leasing: 4.747 kr/mån

Förmånsvärde: 3.283 kr/mån

LÄS MER
SIGNATURE HSE PHEV

SIGNATURE HSE PHEV

Finansiell leasing: 5.178 kr/mån

Förmånsvärde: 3.707 kr/mån

LÄS MER
TOPP 3 MED DISCOVERY SPORT
4 KÖRLÄGEN

4 KÖRLÄGEN

Matcha utmaningarna i terrängen genom att optimera Discovery Sport med ett av fyra körlägen. Terrain Response 2 övervakar körförhållandena och väljer automatiskt det bästa körläget åt dig.

STOR DRAGKAPACITET

STOR DRAGKAPACITET

Discovery Sport kan dra upp till 2 500 kg. Som tillval kan du montera en avtagbar eller en elektriskt utfällbar dragkrok. För ännu större allsidighet finns tillbehör för lastning och släpvagnskörning.

ALLSIDIG INTERIÖR

ALLSIDIG INTERIÖR

Discovery Sport är allsidig till sin konstruktion. Bilen är utrustad med en flexibel 5+2-säteslayout, smarta förvaringslösningar och gott om plats för både passagerare, bagage och fyrfota vänner.

LEGENDARISK KRAFT OCH STIL
L550 20MY 239 3100X1330
FORTSÄTT DIN RESA

SNÖA IN PÅ DETALJERNA

Sportig självsäker design, pålitlig Land Rover-kraft och massor av smarta körfunktioner. Ta reda på allt om Discovery Sport.

LÄS MER

DISCOVERY SPORT TILL KAMPANJPRIS

Ta del av erbjudanden för privatpersoner på vår robusta och sportiga SUV. Fullt utrustad från start och redo för allt du vill.

SE KAMPANJPRISER

MÖT VÅRA PLUG-IN HYBRIDER

Hela Range Rover-familjen är elektrifierad och fler modeller står på tur. Lär dig mer om bilar som drivs av både bensin och el.

LÄS MER