LAND ROVER FLEET & BUSINESS

LAND ROVER FLEET & BUSINESS

DU FÖRTJÄNAR EN LAND ROVER SOM FÖRMÅNSBIL

För den som söker en förmånsbil som inspirerar och motiverar, och ändå ryms inom budgeten, är en Land Rover det självklara valet. Vårt stora utbud av tillval gör att vi kan skräddarsy en bil som passar dig eller ditt företag perfekt.

Och tack vare innovativa Ingenium-motorer samt tillgången till laddhybrider och elbilar levererar en Land Rover alltid hög prestanda, imponerande bränsleekonomi och låga CO2-utsläpp. Långa serviceintervall och höga andrahandsvärden gör inte affären sämre. Här nedan ser du alla modeller som du kan välja som förmånsbil just nu.

RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER SPORT

Finansiell leasing från 6.473 kr/mån

SE ERBJUDANDE
RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

Finansiell leasing från 3.596 kr/mån

SE ERBJUDANDE
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Finansiell leasing från 3.668 kr/mån

SE ERBJUDANDE
DEFENDER

DEFENDER

Finansiell leasing från 5.394 kr/mån

SE ERBJUDANDE
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR

Finansiell leasing från 4.819 kr/mån

SE ERBJUDANDE
DISCOVERY

DISCOVERY

Finansiell leasing från 5.322 kr/mån

SE ERBJUDANDE

3 STEG TILL DIN LAND ROVER

1. Hitta rätt Land Rover

Resan börjar med provkörningar hos din närmaste återförsäljare. Våra bilars unika köregenskaper, prestanda och komfort måste upplevas. Vi lovar att det finns en Land Rover som känns helt rätt för dig.

2. Få ett erbjudande

Vi skräddarsyr ett erbjudande. Det går kvickt för oss att anpassa avtalet så att det matchar din körstil, livsstil, förbrukning och inkomst.

3. Kör iväg i drömbilen

Inom kort levereras din drömbil. Finns den på lager får du den direkt. Innan du ger dig iväg får du en grundlig genomgång av bilen så att du har full koll på alla smarta funktioner.

UNDRAR DU NÅGOT?

UNDRAR DU NÅGOT?

Kontakta din återförsäljare om du har frågor om förmånsbilar, finansiell leasing och våra modeller.

3 fördelar med EN Land Rover som förmånsbil

1. Ny bil 365 dagar om året

Njut av en sprillans ny, modern, bekväm och tekniskt avancerad bil när du vill. Både på jobbet och på fritiden. Fullt utrustad från första dagen.

2. Inga dyra överraskningar

Du vet exakt vad bilen kostar dig varje månad. Inga överraskande utgifter behöver räknas in i budgeten. Bara försäkring, skatt och drivmedel tillkommer.

3. Alltid tryggt, säkert och roligt

Fyrhjulsdrift som standard, vadningsförmåga upp till 90 cm, den senaste förarassistans-tekniken och prestanda i världsklass. En Land Rover tar dig alltid dit du vill.

Land Rover som förmånsbil - allt du behöver veta:

Att välja en Land Rover som förmånsbil innebär många fördelar. Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna.

Förmånsvärde är den skattepliktiga förmånen att få köra en tjänstebil även på fritiden. Förmånsvärdet plussas på den anställdas bruttolön och skatten dras sedan på det totala beloppet.

En tjänstebil är tänkt att bara användas i jobbet. En förmånsbil är en bil som får användas både i jobbet och på fritiden. Detta är en förmån som den anställda måste betala skatt för. Hur hög skatten blir beror på bilens förmånsvärde som årligen bestäms av Skatteverket.

Med en Land Rover som förmånsbil får du ett helt bekymersfritt bilägande. Utöver en sprillans ny, bekväm och tekniskt avancerad bil får du en lättöverskådligare ekonomi.

Har du fler frågor? Läs vår FAQ eller kontakta din närmaste återförsäljare.

Se andra finansieringsval

KAMPANJPRIS

Här har vi samlat alla aktuella kampanjer och erbjudanden för dig som privatperson. Välj bland många olika modeller, motorer och utrustningspaket. Sätt igång och hitta din drömbil till ett drömpris.

LÄS MER

PRIVATLEASING

När du privatleasar får du allt du älskar med en Land Rover, utan att behöva ta ett lån för att äga den. Här hittar du våra bästa privatleasing-erbjudande just nu. Välkommen till ett helt bekymmersfritt bilinnehav.

LÄS MER
Inte fått nog? Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Var först med senaste nytt om Land Rover, kommande event, lanseringar och attraktiva erbjudande.