Hedin JLR Exteriör 3100X900 (1)

HEDIN BRITISH CAR - HALMSTAD

Kundvägen 16
302 41 Halmstad

035-240 04 00

Måndag09:00 - 18:00
Tisdag09:00 - 18:00
Onsdag09:00 - 18:00
Torsdag09:00 - 18:00
Fredag09:00 - 18:00
Lördag10:00 - 14:00
Måndag07:00 - 16:00
Tisdag07:00 - 16:00
Onsdag07:00 - 16:00
Torsdag07:00 - 16:00
Fredag07:00 - 16:00
OM OSS

OM OSS

Välkommen till Hedin British Car Halmstad, exklusiv återförsäljare och auktoriserad serviceverkstad för Jaguar och Land Rover i Halmstad. Vår nybyggda anläggning är skräddarsydd för dessa två premiumvarumärken. Här finner du en fullserviceanläggning där vi kan erbjuda dig allt från nybilsköp till service, tvätt, däckbyte, hyrbil och skadeverkstad. Välkommen in till oss.

HÄLSA PÅ HOS HEDIN BRITISH CAR

Som auktoriserad återförsäljare står vi alltid redo att hjälpa dig. Vi är experter på Land Rover och kan guida dig till rätt modell, ge förstklassig service och massor av tips och goda råd.
KOM NÄRMARE DRÖMBILEN

KOM NÄRMARE DRÖMBILEN

Vill du syna våra bilar i sömmarna? Sväng förbi bilhallen för att provköra eller få en noggrann genomgång av valfri Land Rover.

PRATA MED EN EXPERT

PRATA MED EN EXPERT

Osäker på vilken Land Rover som passar dig? Våra kunniga säljare har lång erfarenhet och kan garanterat ge dig svar på tal.
SERVICE I TOPPKLASS

SERVICE I TOPPKLASS

Våra specialutbildade servicetekniker tar hand om din bil på rätt sätt. De har tillgång till alla nödvändiga diagnosverktygen och mjukvaruuppdateringar.

BOKA SERVICE ONLINE

BOKA SERVICE ONLINE

Nu kan du kan enkelt boka ditt nästa verkstadsbesök online. I vår auktoriserade serviceverkstad är din Land Rover alltid i trygga händer.

BOKA VERKSTADSBESÖK

UPPTÄCK FÖRDELARNA

För att hålla din Land Rover i toppskick använder vi enbart oss av Land Rover-godkända originaldelar, och våra tekniker genomgår en rigorös utbildning för att säkerställa att din Land Rover presterar optimalt. Från det ögonblick du kontaktar oss kan du vara säker på att din Land Rover är i goda händer.
SERVICE & UNDERHÅLL

SERVICE & UNDERHÅLL

Vid behov av service kan du känna dig trygg då vi enbart använder Land Rover-godkända reservdelar. Med regelbunden auktoriserad service ser du till att din Land Rover bibehåller sitt värde och sina unika köregenskaper. År efter år, säsong efter säsong.

LAND ROVER ORIGINALDELAR

LAND ROVER ORIGINALDELAR

Land Rover originaldelar är designade, testade och tillverkade enligt våra kompromisslösa standarder. Varje del är utvecklad speciellt för din Land Rover för att ge optimal prestanda och maximera dess livslängd.

SPECIALIST PÅ DIN LAND ROVER

SPECIALIST PÅ DIN LAND ROVER

Hos oss kommer du att vara i händerna på högutbildade och kvalificerade specialister. Med hjälp av Land Rover avancerad diagnostikutrustning kan servicetekniker analysera din Land Rover och utföra nödvändiga reparationer med specialdesignade verktyg.